Română (România)English (United Kingdom)

New York Film Academy

New York Film Academy?!  Woow Cea mai buna scoala de practica in productia de film din lume este acu...

Hotel and Tourism Management Institute

Vrei sa incepi anul viitor studiile in domeniul hotelier? Acum este momentul sa faci parte din ma...

London School of Business and Finance

LSBF locul unde vei invata sa iei " pulsul marilor afaceri". Se ofera burse de studiu.

  • New York Film Academy

  • Hotel and Tourism Management Institute

  • London School of Business and Finance

Studii Strainatate - Stafford House School of English
Stafford House School of English PDF Imprimare

SEG - Stafford House School of English si Stafford House Study Holidays

Localizare

  • 19 New Dover Road, Canterbury CT1 3AH, United Kingdom

De ce Stafford House School of English?

  • 5 minute de mers pe jos de Muzeul Britanic
  • toti profesorii titulari detin o diploma in predarea limbii engleze pentru adulti (DELTA aceasta fiind o certificare a capacitatii de predare a limbii engleze – avansat), ceea ce atesta calitatea exceptionala si capacitatea corpului didactic

Descriere

Cu o experienta si succes de mai mult de 55 de ani  , SHSE se concentreaza sa ofere in continuare cea mai buna experienta de invatamant in UK. Invatarea limbii engleze in Canterbury va ofera de asemenea o experienta traditionala in unul din cele mai sigure orase.

Toti profesorii titulari detin o diploma in predarea limbii engleze pentru adulti (DELTA). Aceasta este o certificare a capacitatii de predare a limbii engleze – avansat , ceea ce atesta calitatea exceptionala si capacitatea corpului didactic. Intotdeauna studentilor li se va asigura o evaluare personala asupra felului in care progreseaza. Astfel exista posibilitatea sa se discute despre nevoile fiecarui student in parte si se pot face schimbari in functie de program sau alegerea optiunilor de studiu.

Clasele de studiu sunt mici cu maxim 14 studenti avand un amestec de nationalitati in care engleza este vorbita mai mult ca limba materna.

SHSE ofera studentilor variate servicii cum ar fi rezervarea cazarii din timp, transferul de la aeroport, reinnoirea vizei, , facilitati si ingrijire medicale, o consiliere confidentiala si o asistenta de urgenta 24 de ore din 24.

O echipa de organizatori dedicata petrecerii timpului liber va va ajuta sa alegeti din variatele optiuni cum ar fi excursii la Londra, vizite la muzee si galerii de arta, iesiri la teatru, cinema si concerte sau petrecerea timpului liber facand sport.

In pachetul de studiu la SHSE sunt incluse: costul cursului ales,materialele scolare, acces gratuit la internet si activitatile de dupa amiaza si seara.

Sanatatea, securitatea, fericirea si invatatul sunt de mare importanta pt SHSE si de aceea se pot mandri cu un mediu sigur si de sustinere continua a studentilor.

 

Povestea S.E.G.

Aţi ghicit ce universitate a ales?

Dacă văd că nu spuneţi nimic ... îmi voi continua povestea, deoarece pe măsură ce intrăm mai mult în poveste, aceasta devine din ce în ce mai interesantă şi ajung să cunosc noi locuri foarte interesante.

Dar ... precum bine presupuneţi, din această frumoasă poveste nu poate lipsi şi picătura de iubire. Prietena mea nu s-a putut abţine să-mi povestească despre verişoara ei mai mică, care a început să studieze în Anglia la ... Cambridge School of Visual and Performing Arts, pentru că tot voia artă, iar America i se părea prea departe. Nu vom da nume, pentru că misterul identităţii e cea mai bună cale de a spune poveşti reale.

Verişoara ei mai mică, a participat la un spectacol organizat de studenţii de la o altă renumită universitate din Anglia, Stafford House School of English. Nu o să vă vină să credeţi, dar printre studenţii participanţi la acest schimb cultural dintre universităţi se număra şi un tânăr roman, fiul unei personalităţi din România. Amândoi români, uimiţi că pot să-şi vorbească în limba maternă, pur şi simplu s-au plăcut şi Cupidon a mai marcat încă o victorie. El a început să-i povestească despre locul minunat în care studia, poate …

Chiar dacă descrierea tânărului părea atractivă, totuşi verişoara prietenei mele era hotărâtă să facă artă, aşa că i-a sugerat să se mute la Cambridge. S-au despărţit, deh … ca doi îndrăgostiţi studioşi, dar cu inima bătând puternic. Programul solicitant nu le-a prea permis să se întâlnească, dar urma la scurt timp vacanţa de vară. Dar … ea în Italia, el în România … părinţii lui puţin mai suspicioşi aşa că se gândeau să găsească o soluţie. Iată că soluţia nu se găsea prea departe  Stafford House  Holidays.

El a descoperit asta şi amândoi s-au hotarât să-şi anunţe părinţii că pe perioada verii, vor lucra şi îşi vor aprofunda studiile, la cursurile de vară. Aşa că, au trimis acasă aceste veşti excepţionale. Pe perioada verii puteau fi împreună fără probleme, puteau să participe la cursurile de vară imbinand astfel utilul cu placutul. Aşa că au trimis părinţilor, fericiţi pentru că ştiau că nu vor primi un refuz, descrierea acestei oportunităţi.

Va urma...

 

 

Adaugă comentariu

 


Codul de securitate
Actualizează

 

Contact

Bucuresti
+40 (21) 569 22 92
World Trade Center, Piata Montreal nr.10
Etaj 1, Birou 1, Bucuresti, Sector 1
bucuresti@seytour.ro
Rm. Valcea
+40 (250) 746298 B-dul N. Balcescu, nr. 15
valcea@seytour.ro
Rm. Valcea
+40 (250) 739323 Str. Calea lui Traian, nr. 135
valcea@seytour.ro


Stafford House School of English

Pentru mai multe informatii va rugam completati formularul S.E.G.

Completeaza formular Seytpur Educational Grpoup

 

Completeaza formular Seytpur Educational Grpoup

 

De ce S.E.G. ?

Consultanta educationala gratuita
Asistenta pentru intocmirea dosarului de aplicatie
Asistenta pentru confirmarea locului
Organizarea de evenimente  "pre-departure "
Organizarea de plecari de grup
Nu recomandam decat institutii educationale acreditate international

NewsletterPovestea S.E.G.Membru al:
Fii conectat cu noi
Seytour Educational Group membru Cambridge Educational Group Seytour Educational Group membru TEN Seytour Educational Group este membru ANAT

Join Seytour Educational Group on FacebookSeytour Educational Group on YouTubeSeytour Educational Group on Twitter
Copyright Seytour SRL ANPC
© 2011-2018 Seytour Educational Group CUI: RO 1473660, Reg.Com.: J38/223/1991
Capital social: 350.000 RON
Sediu social: 
Str. Calea lui Traian nr. 135, Bloc N2, parter, Ramnicu-Valcea

Polita de asigurare emisa de German Romanian Assurance S.A, polita IF-i Nr.48385 din data de 06.09.2017, valabila pana la data de 30.09.2018
Numar de inregistrare la Agentia Nationala de Supraveghere a Prelucraii Datelor cu Caracter Personal : 905123652467
Numar Registru General: 0021084, Numar Infochiosc: 259184707130
Licenta de turism de Touroperator nr. 8 din data de 30.03.2011
Brevet de turism nr. 8468 din data de 03.03.2004
O lume intreaga la picioarele tale!
© Seytour International Corporation 2018 - Designed by Speed Total
ANPC | Protectia datelor cu caracter personal