Română (România)English (United Kingdom)

New York Film Academy

New York Film Academy?!  Woow Cea mai buna scoala de practica in productia de film din lume este acu...

Hotel and Tourism Management Institute

Vrei sa incepi anul viitor studiile in domeniul hotelier? Acum este momentul sa faci parte din ma...

London School of Business and Finance

LSBF locul unde vei invata sa iei " pulsul marilor afaceri". Se ofera burse de studiu.

  • New York Film Academy

  • Hotel and Tourism Management Institute

  • London School of Business and Finance

Studii Strainatate - Despre S.E.G.
Despre S.E.G. PDF Imprimare

Cand spui “studii strainatate” te gandesti instantaneu la S.E.G. (Seytour Educational Group).

De ce sa te gandesti la S.E.G. si cine este de fapt?

S.E.G. este parte din Seytour International Corporation, o companie care considera ca educatia este cea mai importanta investitie pentru viitorul unui tanar, deoarece este temelia pe care se construieste o viata armoniosa si plina de succes.

S.E.G. ofera tinerilor informatii, consiliere si asistenta pentru admiterea la institutii prestigioase de invatamant din Europa, USA si Canada, precum si tabere educationale, scoli de vara si cursuri de limbi straine pentru incepatori si avansati. Portofoliul nostru de tabere include 40 de destinatii si posibilitatea de a invata/ perfectiona 7 limbi straine ( engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, chineza si araba). Insisi cei care fac parte din echipa S.E.G. si-au desavarsit studiile la unele din aceste institutii pe care le promoveaza, asa ca ei sunt un exemplu viu al acestei educatii.

S.E.G. a aparut ca o alternativa a desavarsirii produselor invatamantului romanesc, ca o modalitate practica de a vedea cum visele se implinesc, de a vedea ca o educatie elevata face posibila o cariera si o viata de succes.

Echipa S.E.G. va poate ajuta cu informatii privind institutiile de invatamant, consiliere pentru selectia programului potrivit pentru dumneavoastra, precum si cu intocmirea aplicatiilor (formulare, cv-uri, scrisori de intentie, recomandari). Toate aceste servicii sunt gratuite.

Asa ca ... va invitam sa cunoasteti echipa S.E.G. pentru a vedea ceea ce puteti deveni printr-o educatie bine aleasa.

Institutiile de invatamant aflate in portofoliul S.E.G sunt: HTMI (Hotel Tourism Management Institute), ACT (American College of Thessaloniki), Cambridge School of Visual and Performing Arts, Cambridge Education Group, CATS College Canterbury, Stafford House School of English, New York Film Academy, Brooke House College, University College Birmingham, Leeds Metropolitan University, University of the Fraser Valley, American College of Cyprus, London School of Business and Finance, Russell Royal School, University of California Irvine, Riga Stradins University, Queen Ethelburga’s College and Faculty si doua tabere de vara : Brooke House Study Holidays, Stafford House Holidays. Mentionam ca toate aceste institutii precum si destinatiile taberelor au fost personal verificate de catre managementul S.E.G.

Echipa S.E.G. imbunatateste permanent portofoliul de institutii reprezentate. Daca doresti o institutie anume si nu se regaseste in lista, te invitam sa contactezi unul din consultantii S.E.G.

Modul de aplicare intra in atributiile echipei S.E.G., iar aventura cunoasterii sunt atributiile celor ce aplica la aceste programe.

Procesul de aplicare difera de la o institutie de invatamant la alta si de la un program la altul. Dar sunt elemente comune care se regasesc mai jos:

Alegerea unei institutii de invatamant/unui program.

Pregatirea dosarului care va contine: formular de aplicatie, scrisoare de intentie, situatie academica/foaia matricola, diploma de bacalaureat/diploma de licenta/ diploma scolara, scrisoare de recomandare, diplome din activitati extrascolare, test de limba engleza (de tip Toefl, Ielts, Cambridge, etc). Pentru cei care doresc sa se inscrie intr-o tabara educationala/intr-un curs de limba straina nu este nevoie de pregatirea unui dosar ci doar de completarea formularului de aplicare. 

Echipa S.E.G. iti va oferi in cel mai scurt timp informatiile necesare intocmirii dosarului de aplicare. Daca nu reusesti sa te decizi, nu te-ai hotarat la ce program sa aplici, nu ezita sa ne contactezi si sa ne ceri ajutorul.

Ne trimiti documentele necesare intocmirii dosarului de aplicatie iar daca in tot acest timp vei avea intrebari nu ezita sa ni te adresezi. Iti vom trimite toate informatiile necesare sa-ti poti face dosarul de aplicare si iti vom oferi informatii competente pentru a te ajuta sa-ti transformi visul in realitate.

Echipa S.E.G. te va ajuta cu toate informatiile necesare din momentul in care ne vei comunica ca vrei sa aplici si pana vei pleca la institutia/tabara aleasa pentru a te ajuta ca prin educatie sa-ti implinesti visul. De asemenea, vom fi ca niste aripi protectoare la care vei putea apela si care te vor indruma chiar si dupa ce ai ajuns la institutia/tabara dorita.

Profesionistii din Echipa S.E.G. iti vor oferi mereu informatii cu privire la fiecare etapa in completarea dosarului de aplicatie, iti vor revizui mereu dosarul de aplicatie si iti vor trimite feedback pentru a-l putea imbunatati.

Noi trimitem dosarul institutiei dorite si obtinem un raspuns rapid pentru a te ajuta sa ajungi la implinirea visului. Noi suntem un capat al curcubeului, iar la celalalt capat este visul tau, comoara care asteapta sa o dezgropi mai repede... asa ca ...nu uita ca la capatul oricarui curcubeu se afla o comoara – S.E.G. te invita si iti ofera oportunitatea de a pasi in aventura devenirii tale si a succesului tau. Indrazneste cum am indraznit si noi pentru ca, intotdeauna sansa este de partea celor curajosi!

DE CE S.E.G. ?

Pentru ca ofera:

  • Consultanta educationala gratuita in alegerea universitatii, colegiului sau a programului de studiu potrivit
  • Asistenta pentru intocmirea dosarului de aplicatie astfel incat sa fii admis la universitatea si domeniul de studiu ales
  • Asistenta pentru confirmarea locului si rezervarea cazarii pe perioada anilor de studiu
  • Ajutor pentru obtinerea tuturor burselor si imprumuturilor de studii disponibile
  • Organizarea de evenimente “pre-departure “unde te vei putea intalni sau discuta cu viitori colegi din tara inainte de plecare
  • Organizarea de plecari de grup pentru a fi asteptat de un membru al universitatii in aeroport
  • Daca alegi sa aplici prin intermediul nostru ai 99,8% sanse de acceptare la universitatea sau universitatile alese


Nu recomandam decat institutii educationale acreditate care indeplinesc rapoartele QAA (Quality Assurance Agency) , RAE (Research Assessment Exercise), EDUQUA (Quality Education Agency) si SQS (Swiss Association for Quality and Management Systems).

Taberele din portofoliul S.E.G. au fost evaluate si sunt acreditate de catre: ISO (International Organization for Standardization), British Council, ALTO ( Association of Language Travel Organizations), FDSV ( organizatie germana care controleaza companiile specializate in invatamantul international), ASILS ( Associazione Scuole d'Italiano come Lingua Seconda), WYSE ( World Youth Student & Educational ), FELTOM ( Federation of English Language Teaching Organizations in Malta), English UK

 

Contact

Bucuresti
+40 (21) 569 22 92
World Trade Center, Piata Montreal nr.10
Etaj 1, Birou 1, Bucuresti, Sector 1
bucuresti@seytour.ro
Rm. Valcea
+40 (250) 746298 B-dul N. Balcescu, nr. 15
valcea@seytour.ro
Rm. Valcea
+40 (250) 739323 Str. Calea lui Traian, nr. 135
valcea@seytour.ro


Pentru mai multe informatii va rugam completati formularul S.E.G.

Completeaza formular Seytpur Educational Grpoup

 

Completeaza formular Seytpur Educational Grpoup

 

De ce S.E.G. ?

Consultanta educationala gratuita
Asistenta pentru intocmirea dosarului de aplicatie
Asistenta pentru confirmarea locului
Organizarea de evenimente  "pre-departure "
Organizarea de plecari de grup
Nu recomandam decat institutii educationale acreditate international

NewsletterPovestea S.E.G.Membru al:
Fii conectat cu noi
Seytour Educational Group membru Cambridge Educational Group Seytour Educational Group membru TEN Seytour Educational Group este membru ANAT

Join Seytour Educational Group on FacebookSeytour Educational Group on YouTubeSeytour Educational Group on Twitter
Copyright Seytour SRL ANPC
© 2011-2018 Seytour Educational Group CUI: RO 1473660, Reg.Com.: J38/223/1991
Capital social: 350.000 RON
Sediu social: 
Str. Calea lui Traian nr. 135, Bloc N2, parter, Ramnicu-Valcea

Polita de asigurare emisa de German Romanian Assurance S.A, polita IF-i Nr.48385 din data de 06.09.2017, valabila pana la data de 30.09.2018
Numar de inregistrare la Agentia Nationala de Supraveghere a Prelucraii Datelor cu Caracter Personal : 905123652467
Numar Registru General: 0021084, Numar Infochiosc: 259184707130
Licenta de turism de Touroperator nr. 8 din data de 30.03.2011
Brevet de turism nr. 8468 din data de 03.03.2004
O lume intreaga la picioarele tale!
© Seytour International Corporation 2018 - Designed by Speed Total
ANPC | Protectia datelor cu caracter personal